Beskrivning
Valrhona tillverkar kvalitetschoklad i Frankrike sedan 1922 för livsnjutare och konditorer världen över. Manjari är en mörk choklad från Valrhona med 64% kakaohalt som har en fruktig och syrlig smak med toner av röda bär. Manjari tillverkas av Criollo- och Trinitariobönor från Madagaskar där jordförhållandena bidrar till den friska och milda smaken. Chokladen är perfekt till en len chokladmousse eller tryffel och gifter sig även bra tillsammans med färska bär. Gör en god chokladdessert med Manjarichokladen som du smälter i vattenbad och imponera på dina vänner. Chokladen går givetvis lika bra att äta som den är om du vill njuta av en riktig kvalitetschoklad.
Innehållsförteckning
Kakaobönor från Madagaskar, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), naturligt vaniljextrakt. MJÖLK (Tillverkad i en anläggning som använder mjölk). Kan innehålla spår av nötter och gluten.
Näringsinnehåll
Detta ska inte finnas ???